14-12-2019

We hebben goed nieuws: ZEBS gaat weer open! 

Op 6 januari 2020 opent ZEBS weer de deuren. De nieuwe eigenaar is Daan van Dijk. Daan is geen onbekende van ZEBS, hij is daar in 2011 begonnen als souschef en de laatste jaren werkte hij als chef-kok. 

Daan: ‘Marcel heeft met zijn passie en liefde voor eten een prachtige zaak opgebouwd en ik ben ontzettend blij dat ik dat met dezelfde passie kan voortzetten.’

Als u ZEBS binnengaat dan zal het vertrouwd aanvoelen. Het opgefriste interieur is min of meer hetzelfde gebleven. De menukaart daarentegen is wel anders geworden. De smaak van de gerechten zult u zeker herkennen. Een groot verschil is dat de gerechten niet alleen klein te bestellen zijn, maar ook in een groter portie. Naast de menukaart zijn er nog extra gerechten. Deze wisselen elke 2 weken! U kunt dan op onze website zien welke gerechten dat zijn. 

ZEBS anno 2020 is het oude ZEBS maar dan een beetje anders of het nieuwe ZEBS met een vleugje van de oude ZEBS. We hopen dat de nieuwe stijl de vaste gasten van ZEBS zal aanspreken én de gasten die ZEBS nog niet kennen. 

Graag tot ziens!