Menukaart

Hieronder vindt u onze menukaart of bekijk hier de complete menukaart (pdf) met o.a. informatie over de allergenen en uitleg over een aantal ingrediënten. Het aanbod van onze wijnen vindt u op de wijnkaart.
Voor onze jonge gasten hebben we een speciale kindermenukaart. 

Houdt u van lang tafelen, maar zijn 3 gangen te veel? Bij ons heeft u de keuze. U heeft bij de gerechten de keuze uit klein (voorgerecht) of groot (hoofdgerecht).

Onze menukaart wisselt elke 3 maanden. Daarnaast hebben we wisselende extra gerechten waarbij we veelal werken met streek-, biologische en seizoensproducten.

DINCHEN
Wat is dinchen? Dinchen is ontstaan als maaltijd tussen lunch en diner. Je geniet van gezelligheid en snoept ondertussen van verschillende versnaperingen. Een dinch bestaat uit brood met dips, hartige happen, soep en andere koude en warme gerechtjes. Dinchen is een leuke manier om te proeven van onze menukaart. Dinchen kan aan het eind van middag, maar ook prima later op de avond.  Wat ons betreft is dinchen genieten op elk moment van de dag!

Te bestellen tot 21.00 uur voor minimaal 2 personen: € 27,50 p.p. of inclusief dessert voor € 30,00 p.p. Ook vegetarisch verkrijgbaar. 

Olijvenmix      € 3,00

ZEBS notenmix   € 3,00           

Brood met aioli € 3,50 

Huisgemaakte anarcini (risottoballetjes met pomodori secchi en parmezaan) met venkelremoulade (6 stuks) € 6,50

Biologische bitterballen (8 stuks)   € 8,00

Vegetarische bitterballen (8 stuks)   € 8,00

Antipasti:
venkelsalami, pikante salami, knoflooksalami, coppaham, olijven, kapperappels,
pane carasau, grissini, parmezaan

Mezzeolijven, mini-pita’s, crostini’s en:

  • geroosterde pompoenhummus
  • dip van Turkse kaas en yoghurt met harissa
  • dip van knoflook, pastinaak en gerookte kaas
  • köfte van freekeh met jalapeñosalsa


Borrelplank
: combinatie van antipasti en/of mezze met 2 warme hapjes (€ 7,50 p.p.)

Ingelegde bieten, dukkah [mengsel van kruiden, noten en specerijen], koriander, sesam en groene misodressing

Geitenkaascrème, geroosterde flespompoen, tomaten, gember en cashewnoten

Mosselen gemarineerd in 8 jaar oude balsamico met muhammara [dip van walnoten en rode paprika] en tortillachips

Gerookte tonijnfilet, salade van komkommer, venkel, rode peper en maanzaad met ciabattacracker

Carpaccio van rundvlees, truffeldressing, rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas

Terrine van wildzwijn, biologisch spek en shiitake met gebakken brioche en kruisbessencompote

Boerenkoolsoep met cannellinibonen, venkelzaad, pancetta en geraspte feta

Zoeteaardappel-paprikasoep met zure room en gefrituurde salie

Rucolarisotto met gemarineerde paddenstoelen, taleggio en pangritata [met knoflook en kruiden gebakken broodkruim]

Geroosterde rodekool, gekruide kikkererwten, gerookte amandelen en hollandaise-basilicumsaus

Gebakken gamba’s, salsa van mais, peguillo-peper [variëteit van chili met zoete milde smaak], bleekselderij met sumac, sour crème, sesamkoekjes en harissamayonaise

Rode mulfilet, linguine met pesto van noten, tomaat en aubergine

Gerookte biologische varkensfilet, granaatappel, labneh en chimichurri

Runderbavette, puree van aardpeer, crumbs van quinoa en hazelnoot met cognacsaus

Gekonfijte gegrilde pastinaak met zwarteknoflookcrème

Sweet potato fries met gerookte-paprikamayonaise (€ 4,50 per schaal)

Gemengde salade, caesardressing, Parmezaanse kaas, pecannoten

Scroppino: citroensorbetijs, vodka, prosecco (€ 6,50)

Espresso Martini: espresso, vodka, koffielikeur (€ 9,50)

Chocoladelavacake met rozenwatermascarpone

Peren met saffraan en sinaasappel uit de oven, labneh [uitgelekte yoghurt] en walnotenroomijs

Cheesecake van anijs en bitterkoekjes met dropijs

Witte chocoladeparfait, nougatine, gebrand eiwitschuim, frambozensaus, roze pepersticks

4 soorten kaas met crackers, vijgen-amandelbrood en walnoten (€ 11,50) 

Plankje zoet voor bij de koffie: 5 verschillende zoete lekkernijen. (€ 7,00)