Menukaart

We zijn in afwachting van de persconferentie….

Ondertussen werken we aan de nieuwe menukaart. Wij gaan, bij positief bericht over heropening, a.s. donderdag om 16.00 uur weer open!

Diner

Hieronder vindt u onze menukaart of bekijk hier de complete menukaart (pdf) met o.a. informatie over allergenen en uitleg over een aantal ingrediënten. Het aanbod van onze wijnen vindt u op de wijnkaart. Voor onze jonge gasten hebben we een speciale kindermenukaart. 

Houdt u van lang tafelen, maar zijn 3 gangen te veel? Bij ons heeft u de keuze. U heeft bij de gerechten de keuze uit klein (voorgerecht) of groot (hoofdgerecht).

Onze menukaart wisselt elke 3 maanden. Daarnaast hebben we wisselende extra gerechten waarbij we veelal werken met streek-, biologische en seizoensproducten.

Olijvenmix      € 3,00

ZEBS notenmix   € 3,00           

Brood met aioli € 3,50 

Huisgemaakte anarcini (risottoballetjes met pomodori secchi en parmezaan) met venkelremoulade (6 stuks) € 6,50

Biologische bitterballen (8 stuks)   € 7,50

Antipasti:
venkelsalami, pikante salami, knoflooksalami, coppaham, olijven, kapperappels,
pane carasau, grissini, parmezaan

Mezzeolijven, mini-pita’s, crostini’s en:

  • baba ganoush van biet
  • gevulde mini-paprika met freekeh-tabouleh
  • hummus met doperwten en munt
  • Turkse kaasdip met groene chili


Borrelplank
: combinatie van antipasti en/of mezze met 3 warme hapjes (suppl. 2,50 p.p.)

Wilt u thuis genieten van deze lekkere borrelhappen? Dat kan met onze verschillende borrelboxen!

Geroosterde bloemkoolsalade, mosterdsla, kruidige kikkererwten, hazelnoot, saus van witte tahin

Gemarineerde koningsboleet, bulgursalade met Turkse kaas en balsamico, cèpescrème

Zalmtartaar, zeewiersalade, vadouvan [specerijenmengsel], limoenmayonaise, geroosterd sesamzaad, tuile van wasabi

In harissa gemarineerde gamba’s, geroosterde pompoen met kardemom en koriander, feta met sinaasappel

Carpaccio van rundvlees, truffeldressing, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Gerookte eendenham, crème van pastinaak, crostini, pecorino flakes, chips van schorseneer

Arabische soep van parelhoen, kikkererwten, munt, harissa [pittige rode saus]

Soep van aardappel en waterkers, gerookte paling, saffraankroepoek

Tajine van pompoen, cashewnoten, sinaasappel, ras el hanout [Marokkaans kruidenmengsel], couscous, sour cream

Siciliaanse caponata [groentegerecht] van geroosterde groenten, gnocchi, kappertjes, majoraan en blue stilton

Gebakken snoekbaarsfilet, risotto met chermoula [Noord-Afrikaanse kruidensaus], geroosterde peterseliewortel

Paella van parelgort, mosselen, moscardini [familie van de inktvis], kokkels, merguezworstjes, edamameboontjes, saffraan

Gebakken hertenbiefstuk, gekarameliseerde witlof, fondant-aardappel, jus van bramen

Gebakken runderbavette, gerookte oerpeen, hasselback-aardappelen van roseval, kruidenboter, marsalajus

Gestoofde rodekool met appel, rozijnen en walnoten

Sweet potato fries met gerookte-paprikamayonaise (€ 4,50 per schaal)

Gemengde salade, caesardressing, Parmezaanse kaas, pecannoten

Scroppino: citroensorbetijs, vodka en prosecco (€ 6,50)

Tartelette met lemon curd, meringue, stoofperenmascarpone

Bananentoffeekruimeltaartje, karamelijs

Gepocheerde peer, gebrande sabayon van Grand Marnier, bloedsinaasappelijs

Witte chocoladeparfait, nougatine, gebrand eiwitschuim, frambozensaus, roze pepersticks

4 soorten kaas met crackers, vijgen-amandelbrood en walnoten (suppl. € 2,50) 

Plankje zoet voor bij de koffie: 5 verschillende zoete lekkernijen. € 7,00

Openingstijden
We zijn in afwachting van de persconferentie, maar we hebben goede hoop dat we weer open mogen! Deze week zijn we dan in verband met de voorbereiding vanaf donderdag 27 januari 16.00 uur geopend.