Menukaart

Hieronder vindt u onze menukaart of bekijk hier de complete menukaart (pdf) met o.a. informatie over allergenen en de wijnkaart. 

Houdt u van lang tafelen, maar zijn 3 gangen te veel? Bij ons heeft u de keuze. U heeft bij de gerechten de keuze uit klein (voorgerecht) of groot (hoofdgerecht).

Deze kaart wisselt elke 3 maanden. Daarnaast hebben 2-wekelijks wisselende extra gerechten waarbij we veelal werken met streek-, biologische en seizoensproducten.

Voor onze jonge gasten hebben we een speciale kindermenukaart.

Olijven; Petit Lucques, Manzanilla, Coquillos            € 3,00

ZEBS noten: spicy pecan’s, gerookte amandel, macadamia’s € 3,00           

Biologische bitterballen (8 stuks)                       € 7,50

Veganistische bitterballen (8 stuks)                     € 7,50

Brood met olijfolie en zeezout (per persoon)             € 0,75          

Antipasti: venkelsalami, picante salami, knoflooksalami, Coppaham,
 olijven, kapperappels, pane carasau, grissini, Pecorino, Parmezaan

Mezze: Olijven, mini-pita’s en pane carasau met dips:

  • muhammara; walnoot-paprika
  • humus van zwarte bonen en geitenkaas
  • cannellinibonen, tijm en knoflook
  • zaalouk; aubergine en tomaten

Geroosterde flespompoen met gembertomaten, cashewnoten, koriander en 
limoenyoghurt 

Salade van bospeen, waterkers, dadels en geitenkaas

Gerookte zalm, veldsla, walnoten, mozzarella, avocado en mango

Rode mulfilet, salade van puntpaprika, mais, bleekselderij en
groene kruidensalsa

Carpaccio van rundvlees, truffeldressing, rucola, pijnboompitten en
Parmezaanse kaas

Huisgerookte runderlende, meiknol, knolselderij, kervel en shiitakedressing

Rijkgevulde soep van kikkererwten, spliterwten, spinazie en kruiden

Rode linzensoep met tomaat, paprika en koriander

Maismuffin met feta en salade van rode biet en Granny Smith

Romige parelgort met spinazie, geroosterde paddenstoelen en Manchego

Grote garnalen, risoni, harissa, gestoofde venkel en Ouzomayonaise

Roodbaarsfilet, ansjovis, kappertjes, rozemarijn en gegrilde bimi

Eendenborst met venkelzaad, bloedsinaasappel en steranijs

Hertenbiefstuk met dadel-labneh en pindacrumble

Geroosterde oerwortel, korianderzaad en knoflook

Bloemkool, kurkuma en rozijnen

Kriel uit de oven met gerookte paprika, rozemarijn en aioli

Gemengde salade, Caesardressing, Parmezaanse kaas, pecannoten

Blauwe bessencupcake, mascarpone en rood fruit

Geroosterde peer met vanille, citroen en walnotenijs

Warm chocoladetaartje met sinaasappelhangop en vanille-ijs

Witte chocoladeparfait, nougatine, gebrand eiwitschuim, frambozensaus, roze pepersticks

4 soorten kaas met crackers, dadel-vijgenbrood en walnoten (suppl. € 2,50) 

Plankje zoet voor bij de koffie: 5 verschillende zoete lekkernijen. € 7,00