Menukaart

Hieronder vindt u onze menukaart of bekijk hier de complete menukaart (pdf) met o.a. informatie over allergenen en uitleg over een aantal ingrediënten. Het aanbod van onze wijnen vindt u op de wijnkaart. Voor onze jonge gasten hebben we een speciale kindermenukaart. 

Houdt u van lang tafelen, maar zijn 3 gangen te veel? Bij ons heeft u de keuze. U heeft bij de gerechten de keuze uit klein (voorgerecht) of groot (hoofdgerecht).

Onze menukaart wisselt elke 3 maanden. Daarnaast hebben we wisselende extra gerechten waarbij we veelal werken met streek-, biologische en seizoensproducten.

LUNCHEN
We zijn op dinsdag en woensdag geopend vanaf 16.00 uur. Op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 12.00 uur voor de lunch. U bent bij ons aan het juiste adres voor een broodje, maaltijdsalade of een uitgebreide (zaken)lunch. Bekijk hier onze lunchkaart. 

DINCHEN
Wat is dinchen? Dinchen is een maaltijd tussen lunch en diner. Je geniet van gezelligheid en snoept ondertussen van verschillende versnaperingen. Zo loopt de middag rustig door in de avond en heb je tijdens het dinchen al genoeg gegeten. Avondeten is dan niet meer nodig. Een dinch bestaat uit brood met dips, hartige happen, soep en andere koude en warme gerechtjes. 

Wat ons betreft is dinchen genieten op elk moment van de dag! Te bestellen voor minimaal 2 personen: € 27,50 p.p. of inclusief dessert voor € 30,00 p.p. Ook vegetarisch verkrijgbaar. 

Olijvenmix      € 3,00

ZEBS notenmix   € 3,00           

Brood met aioli € 3,50 

Huisgemaakte anarcini (risottoballetjes met pomodori secchi en parmezaan) met venkelremoulade (6 stuks) € 6,50

Biologische bitterballen (8 stuks)   € 7,50

Antipasti:
venkelsalami, pikante salami, knoflooksalami, coppaham, olijven, kapperappels,
pane carasau, grissini, parmezaan

Mezzeolijven, mini-pita’s, crostini’s en:

  • pikante tomatenrelish met saffraan
  • wortelhummus met kurkuma en komijn
  • Turkse-kaasdip met geroosterde paprika en knoflook
  • kruidenflensje met sour cream en munt
     

Borrelplank: combinatie van antipasti en/of mezze met 2 warme hapjes (suppl. 2,50 p.p.)

Gemarineerde courgette, buffelmozzarella, tomberrytomaatjes kruidige belugalinzen, raita [frisse Indiase saus van yoghurt, komkommer en verse kruiden], krokante filo

Bietencarpaccio, manchego, paranoten, rosevalkaantjes, waterkers, dressing van vadouvan en cantaloupe-meloen

Rillette van gerookte makreel, venkel, kappertjes, Amsterdamse ui, huisgemaakte focaccia, red-meat-radijs en cressmix

Rouleau van hamachi bereid in gin en zwarte bessen, chutney van pompoen en gember, kerriekletskop

Carpaccio van rundvlees, truffeldressing, rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas

Vitello tonnato: kalfsvlees, tonijnmayonaise, gefrituurde kappertjes en salade van jonge bladgroenten

Gazpacho van komkommer met pittige gamba’s, Turkse yoghurt en munt

Mosterdsoep, sherry, coulis van groene kruiden en lamspasteitje

Risotto van biet, ricotta, gerookte amandelen, groene asperges en gegrilde vijg

Tortellini gevuld met kweepeer en kaas, rucolapesto, cabrales [Spaanse blauwgeaderde koeienkaas], witlof en postelein

Zonnevisfilet, salsa verde, chorizocrumble, sud’n’sol-tomaatjes en beurre blanc

Coquilles, pastinaakcrème, hazelnoten, bruine boter en kroepoek van saffraan en rozenwater

Biologische varkensfilet, in hooiboter gebakken lamszwezerik, gepofte knolselderij en jus van citroengras

Runderbavette, gebrande andijvie, uitgebakken pancetta, aardappelmousseline en jus van sjalot

Geroosterde puntpaprika, bulgursalade met pijnboompitten, rozijnen en feta

Sweet potato fries met gerookte-paprikamayonaise (€ 4,50 per schaal)

Gemengde salade, caesardressing, Parmezaanse kaas, pecannoten

Espresso Martini: espresso, vodka, koffielikeur (€ 9,50)

Chocoladetaart met kardemom, saffraan en koffie, rozenwater-yoghurt en honingfilo

Eton Mess ‘mediterraanse stijl’: aardbeien, meringue, Griekse-yoghurtroom, amandelcrumble, granaatappelmelasse, appel-vlierbloesemgelei

Rabarber-tiramisu, gekonfijte kumquats, kaneel

Witte chocoladeparfait, nougatine, gebrand eiwitschuim, frambozensaus, roze pepersticks

4 soorten kaas met crackers, vijgen-amandelbrood en walnoten (suppl. € 2,50) 

Plankje zoet voor bij de koffie: 5 verschillende zoete lekkernijen. € 7,00