Menukaart

Hieronder vindt u onze menukaart of bekijk hier de complete menukaart (pdf) met o.a. informatie over allergenen en uitleg over een aantal ingrediënten. Het aanbod van onze wijnen vindt u op de wijnkaart.

Houdt u van lang tafelen, maar zijn 3 gangen te veel? Bij ons heeft u de keuze. U heeft bij de gerechten de keuze uit klein (voorgerecht) of groot (hoofdgerecht).

Deze kaart wisselt elke 3 maanden. Daarnaast hebben we wisselende extra gerechten waarbij we veelal werken met streek-, biologische en seizoensproducten.

Voor onze jonge gasten hebben we een speciale kindermenukaart.

Let op: reserveren is verplicht! 

Olijven; Petit Lucques, Manzanilla, Coquillos            € 3,00

ZEBS noten: spicy pecan’s, gerookte amandel, Macadamia’s € 3,00           

Biologische bitterballen (8 stuks)                       € 7,50

Veganistische bitterballen (8 stuks)                     € 7,50

Brood met olijfolie en zeezout                           € 3,50          

Antipasti: venkelsalami, picante salami, knoflooksalami, Coppaham, olijven
           kapperappels, pane carasau, grissini, Pecorino, parmezaan

Mezze: olijven, mini-pita’s en pane carasau met dips:

  • muhammara; walnoot-paprika
  • humus van zwarte bonen en geitenkaas
  • cannellinibonen, tijm en knoflook
  • courgette, munt en roze peper

Salade van radicchio (roodlof), munt, geroosterde vijgen, geitenkaas en walnoten

Zomerse tomatensalade, zoetzure sjalot, mascarpone met wasabi, dragon en bieslook

Caesarsalade met pancetta, Parmezaanse kaas, boquerones (rauwe
ansjovis gemarineerd in azijn), ei en croutons

Carpaccio van rundvlees, truffeldressing, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Rillette (smeersel vergelijkbaar met paté) van in olijfolie gegaarde zalm, dille, mosterd, kappertjes en gebakken brioche    

Dungesneden bresaola (Italiaans gedroogd vlees) met avocado, mango, tomaat en dressing van passievruchten  

Knolselderij-knoflooksoep met citroen en lente-ui

Kidneybonensoep met pulled chicken en salsa van groene peper, basilicum en peterselie

Panciotti (pastakussentjes) gevuld met scamorza (Italiaanse rookkaas) met daarbij gegrilde groene asperges en saus van pomodori en oregano

Halloumi (witte kaas) met geroosterde aubergine, rode paprika, munt, koriander, mango en 8 jaar oude balsamico

Kofta van witvis en gamba, salade van courgette en sumak (besje met friszure smaak) , hummus (puree van o.a. kikkererwten) met rozenharissa (smaakmaker op basis van pepers, paprika en specerijen met toevoeging van gedr. rozenblaadjes geeft een speciale zoetheid) en Griekse pita

Kabeljauwfilet met gekarameliseerde ui, groene peper, pompoenpitten en tahinisaus (pasta van sesamzaad)

Saltimbocca van parelhoen (dunne plakjes vlees bedekt met gedroogde ham en salie) met linquine (langwerpige pastasoort), ingelegde citroen en marsalasaus  

Langzaam gegaarde kalfssukade met truffelmousseline (fluweelzachte aardappelpuree), knolselderij en cognacsaus

Geroosterde aubergine, gefrituurde sjalot en amandel

Zoete aardappel met bleekselderij en kikkererwten

Gemengde salade, Caesardressing, Parmezaanse kaas, pecannoten

Tiramisu met citroencantuccini (Italiaanse koekjes die tweemaal gebakken worden) en agrumio (sinaasappel-mandarijnenlikeur)

Eton mess: verse aardbeien, slagroom, merengue en rodewijnsiroop

Panna cotta (letterlijk ‘gekookte room’) van frambozen, amandel en kokosmelk met yoghurtijs

Witte chocoladeparfait, nougatine, gebrand eiwitschuim, frambozensaus, roze pepersticks

4 soorten kaas met crackers, vijgen-amandelbrood en walnoten (suppl. € 2,50) 

Plankje zoet voor bij de koffie: 5 verschillende zoete lekkernijen. € 7,00