Menukaart

Hieronder vindt u onze menukaart of bekijk hier de complete menukaart (pdf) met o.a. informatie over de allergenen en uitleg over een aantal ingrediënten. Het aanbod van onze wijnen vindt u op de wijnkaart.
Voor onze jonge gasten hebben we een speciale kindermenukaart. 

Houdt u van lang tafelen, maar zijn 3 gangen te veel? Bij ons heeft u de keuze. U heeft bij de gerechten de keuze uit klein (voorgerecht) of groot (hoofdgerecht).

Onze menukaart wisselt elke 3 maanden. Daarnaast hebben we wisselende extra gerechten waarbij we veelal werken met streek-, biologische en seizoensproducten.

DINCHEN

Wat is dinchen? Een dinch bestaat uit brood met dips, hartige happen, soep en andere koude en warme gerechtjes. Je geniet van gezelligheid en eet ondertussen van verschillende versnaperingen. Dinchen is een leuke manier om van onze menukaart te proeven!

Een dinch is te bestellen tot 21.00 uur voor minimaal 2 personen:
€ 27,50 p.p. of inclusief dessert voor € 30,00 p.p. 
Ook vegetarisch verkrijgbaar. 

Olijvenmix      € 3,00

ZEBS notenmix   € 3,00           

Brood met aioli € 3,50 

Huisgemaakte anarcini (risottoballetjes met pomodori secchi en parmezaan) met venkelremoulade (6 stuks) € 6,50

Biologische bitterballen (8 stuks)   € 8,00

Vegetarische bitterballen (8 stuks)   € 8,00

Antipasti:
venkelsalami, pikante salami, knoflooksalami, coppaham, olijven, kapperappels,
pane carasau, grissini, parmezaan

Mezzeolijven, mini-pita’s, crostini’s en:

  • miso-melitzanasalata: auberginedip met miso;
  • pindakorianderhummus;
  • dip van rode biet en feta;
  • köfte van freekeh met jalapeñosalsa


Borrelplank
: combinatie van antipasti en/of mezze met 2 warme hapjes (€ 7,50 p.p.)

Caponata [Siciliaanse salade van gestoofde groenten] van aubergine, bleekselderij en gember met zijdentofu

Burrata [romige mozzarella], geroosterde witlof, uienchutney en pistache

Geroosterde bloemkool, doperwten, amandelen, citroen en ansjovis

Zalmfilet gemarineerd in passievruchten met salade van bulgur, groene kruiden, Turkse kaas en pecannoten met saffraanaioli

Carpaccio van rundvlees, truffeldressing, rucola, pijnboom-pitten, Parmezaanse kaas

Serranoham, vijgen, feta, bieten, waterkers met hazelnoot-dressing

Vitello tonnato: dungesneden kalfsvlees, tonijnmayonaise en gefrituurde kappertjes

Pastinaaksoep met zoethout en dragoncroutons

Rodekoolgembersoep met pecannoten, dadel en sour cream

Tajine van bospeen, edamame en ras el hanout, pijnboompitten met honing, saffraancouscous, papadums  

Orecchiettepasta [oortjespasta], puntpaprika’s, taggiasche olijven [olijven met een lage zuurgraad en fluweelzachte structuur], kappertjes, kikkererwten met geitenkaas

Gebakken doradefilet, linzen, cherrytomaten en kokos met crispy chili

Barramundifilet [exotische vis vergelijkbaar met zeebaars], groene asperges omwikkeld met pata negra [hamsoort], salsa van tomaat, rode ui en koriander met saus van parmezaan

Runderbavette, galette [Frans taartje] van zoete aardappel en feta, chorizosaus en chips van schorseneer

Shortribs gestoofd met kaneel en steranijs, afgelakt met bourbon en ahornsiroop met salade van knolselderij en cranberries

Prei met miso-salsa, knoflook, bieslook en gember

Sweet potato fries met gerookte-paprikamayonaise

Gemengde salade, caesardressing, Parmezaanse kaas, pecannoten

Scroppino [spoom]: citroensorbetijs, vodka, prosecco (€ 6,50)

Espresso Martini [after dinner cocktail]: espresso, vodka, koffielikeur (€ 9,50 / 0.0 € 6,50)

Carpaccio van ananas gemarineerd in rozemarijn en bloemen-honing met pecannoten en kaneelijs

Flensje gevuld met banaan en crème van mascarpone, yoghurt en bruine rum

Pandan panna cotta met koffiesiroop

Witte chocoladeparfait, nougatine, gebrand eiwitschuim, frambozensaus, roze pepersticks

4 soorten kaas met crackers, vijgen-amandelbrood en walnoten (€ 11,50) 

Plankje zoet voor bij de koffie: 5 verschillende zoete lekkernijen. (€ 7,00)