Extra gerechten

Hier vindt u gerechten die buiten de menukaart worden geserveerd. Hierbij werken we veelal met streek-, biologische en seizoensproducten.
 
U kunt in deze pdf informatie vinden over de 4 meest voorkomende allergenen (gluten, melk, noten en pinda’s) van deze gerechten. Als het gerecht aangepast kan worden dan wordt dat aangegeven met een stippellijn. Daarnaast kunt u zien of het om een vegetarisch gerecht gaat. 
Extra gerechten
  • Pompoensoep met gekarameliseerde pistachenoten en kruidensalsa

    Soep, € 6,50

  • Dungesneden runderlende, kastanjecrème, gegrilde rode meloesuitjes en chips van pastinaak

    Warm gerecht, klein € 11,00 groot € 17,00

  • "Pulled mushroom" met mousseline van paarse bataat, truffelgeitenkaas en aardappelkaantjes

    Warm gerecht, klein € 12,00 groot € 19,50

  • Tiramisu van matcha met mikado van meringue en frambozenkletskop

    Dessert, € 8,50

Aanbevolen wijn:

Corette. Languedoc-Roussillon, Frankrijk.

Pinot noir
Per glas € 6,00, per fles € 30,00.

Deze wijn heeft een prachtige helderrode kleur en aroma’s van rood fruit (frambozen en aardbeien) en specerijen (kaneel en komijn). In de smaak meteen al een heerlijk rijp en fruitige aanzet, mild en elegant. Goede combinatie met licht vlees of gevogelte, bij patés, maar ook bij vis en lichte kazen.