EXTRA GERECHTEN

Hier vindt u gerechten die buiten de menukaart worden geserveerd. Hierbij werken we veelal met streek-, biologische en seizoensproducten. 

Onderstaande gerechten serveren wij vanaf 7 mei 2022. Bekijk bekijk hier de pdf met informatie over allergenen. informatie over de 4 meest voorkomende allergenen (gluten, melk, noten en pinda’s) te vinden. Als het gerecht aangepast kan worden dan wordt dat aangegeven met een stippellijn. De extra gerechten wisselen elke 2 weken.

  • Salade met dungesneden pastrami, Amsterdamse ui, geroosterde kikkererwten met mosterdzaad, ras-el-hanoutmayonaise en truffelchipje

    koud gerecht, klein € 12,50 groot € 18,00

  • Gegrilde zwaardvis, doperwtencrème, geroosterde tuinbonen, schuim van sereh en limoenblad

    warm gerecht, klein € 13,00 groot € 19,50

  • Bruschetta met porchetta, gestoofde uiencrème,rucola, parmezaan en kalfsjus

    warm gerecht, klein € 13,00 groot € 19,50

  • Mudcake met kaneelijs en pindarotsjes

    dessert, € 9,00

AANBEVOLEN WIJN

Cave de Tain – Première Note Viognier
Frankrijk, Rhône
Viognier

Per glas € 6,00, per fles € 33,00.

Spannend wit uit de Rhône. De geur is expressief met indrukken van perziken, abrikoos en verse druiven. In de mond begint een spel van smaken die op de voorgrond willen komen. Het geheel wordt gevormd door een plezierige structuur met lengte en mineraliteit. Ideale aperitiefwijn, een mooie begeleider bij de lunch en zeer smaakvol bij vis en (geiten)kaas.