Extra gerechten

Hier vindt u gerechten die buiten de menukaart worden geserveerd. Hierbij werken we veelal met streek-, biologische en seizoensproducten.
 
U kunt in deze pdf informatie vinden over de 4 meest voorkomende allergenen (gluten, melk, noten en pinda’s) van deze gerechten. Als het gerecht aangepast kan worden dan wordt dat aangegeven met een stippellijn. Daarnaast kunt u zien of het om een vegetarisch gerecht gaat. 
Extra gerechten
  • Vitello tonnato: dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise en gefrituurde kappertjes

    klein € 11,00 groot € 17,00

  • Grain fed runderbavette met polenta, gruyère, geroosterde groenten en rozemarijnsaus

    klein € 14,00 groot € 22,00

  • Frisse quinoasalade met cranberries, amandel, munt en druiven

    bijgerecht  4,00

  • Verse fruitsalade met aardbeiensorbetijs

    dessert € 8,50

Aanbevolen wijn:

Crémant d’Alsace Brut Rosé – Bestheim, Frankrijk.
Pinot Noir.
Per glas € 5,00, per fles € 25,00.

Deze mousserende rosé heeft een fijne mousse en een zachte, delicate smaak met een aangename zuurgraad en rijke fruitige noten. Een zeer goede keuze als aperitief, maar ook een geschikte metgezel voor gevogelte, witvis of dessert.