Extra gerechten

Hier vindt u gerechten die buiten de menukaart worden geserveerd. Hierbij werken we veelal met streek-, biologische en seizoensproducten.
 
U kunt in deze pdf informatie vinden over de 4 meest voorkomende allergenen (gluten, melk, noten en pinda’s) van deze gerechten. Als het gerecht aangepast kan worden dan wordt dat aangegeven met een stippellijn. Daarnaast kunt u zien of het om een vegetarisch gerecht gaat. 
Extra gerechten
  • Rijkgevulde bouillabaisse met rouille, geraspte kaas en croutons

    klein € 12,00 groot € 19,50

  • Risotto met witte vermout, rode biet, tijm, lamsoren en feta

    klein € 11,00 groot € 17,00

  • Dungesneden zwaardvis met bosui, groene asperges en gembervinaigrette

    klein € 12,00 groot € 19,50

  • Eendenborstfilet met rösti van aardappel, courgette en taleggio met saus van granaatappel

    klein € 12,00 groot € 19,50

Aanbevolen wijn:

Crémant d’Alsace Brut Rosé – Bestheim, Frankrijk.
Pinot Noir.
Per glas € 5,00, per fles € 25,00.

Deze mousserende rosé heeft een fijne mousse en een zachte, delicate smaak met een aangename zuurgraad en rijke fruitige noten. Een zeer goede keuze als aperitief, maar ook een geschikte metgezel voor gevogelte, witvis of dessert.