Extra gerechten

Elke twee weken vindt u hier gerechten die buiten de menukaart worden geserveerd in onderstaande periode. Hierbij werken we veelal met streek-, biologische en seizoensproducten.
 
U kunt in deze pdf informatie vinden over de 4 meest voorkomende allergenen (gluten, melk, noten en pinda’s) van deze gerechten. Als het gerecht aangepast kan worden dan wordt dat aangegeven met een stippellijn. Daarnaast kunt u zien of het om een vegetarisch gerecht gaat. 
Gerechten van 20-1-2020 - 2-2-2020
  • Jamon Serrano Curado uit Andalusië op salade van bloemkool, granaatappel en hazelnoot

    Klein € 11,- of groot € 19,50

  • Bouillabaisse; rijkgevulde vissoep met croutons en rouille van saffraan

    Klein € 12,50,- of groot € 22,50

  • Canadese kreeft met linguine, venkel, dragon, Pernod en Parmezaanse kaas

    Klein € 16,50,- of groot € 33,00

  • Stoofgerecht van linzen du Puy, aubergine, tomaat en crème fraîche

    Klein € 11,- of groot € 19,50

  • Bavette van Black Angus met rucola, Manchego, pistache en rode wijnsaus

    Klein € 14,- of groot € 23,00

Aanbevolen wijn:

Balestri Valda Soave Classico DOC, Soave, Italië. Garganega, 2018. € 6,00 per glas, € 30,00 per fles.

Uitgesproken aroma’s van citrusfruit, witte perzik en bloemen. In de afdronk een licht amandelbittertje. Heerlijk als aperitief en te combineren met diverse visgerechten.

Balestri_Valda_Soave