Extra gerechten

Elke twee weken vindt u hier gerechten die buiten de menukaart worden geserveerd in onderstaande periode. Hierbij werken we veelal met streek-, biologische en seizoensproducten.
 
U kunt in deze pdf informatie vinden over de 4 meest voorkomende allergenen (gluten, melk, noten en pinda’s) van deze gerechten. Als het gerecht aangepast kan worden dan wordt dat aangegeven met een stippellijn. Daarnaast kunt u zien of het om een vegetarisch gerecht gaat. 
Gerechten van 4-3-2020 t/m 16-3-2020
  • Wij doen mee! Niet één, maar twee weken!
    Wij doen mee! Niet één, maar twee weken!
  • Hollandse aspergesoep met ei en dragon

    klein € 8,50

  • Saffraanrisotto, artisjok, zoetzure rammenas en venkel

    klein € 11,00,- of groot € 19,50

  • Hollandse asperges, lijngevangen kabeljauwfilet en Bearnaisesaus

    klein € 14,00,- of groot € 23,00

  • Salade van roodlof, l’Amuse-tomaatjes, geitenkaas, feta, granaatappel en citroenvinaigrette

    klein € 11,- of groot € 19,50

  • Chocoladesalami, passievruchten-gel en huisgemaakt mangosorbetijs

    dessert € 8,00

Aanbevolen wijn:

Rapariga da Quinta Branco, Alentejo, Portugal.
Antão Vaz, Arinto, Verdelho.
€ 5,30 per glas, € 26,50 per fles.

Dit ‘meisje van het landgoed’ is een smaakvolle, sappige witte wijn met een heerlijk fruitig karakter en verfrissende afdronk. Geproduceerd door de gerenommeerde wijnmaker Luis Duarte. Verschillende wijnen van zijn hand staan steevast in de ‘Top 100 Beste Wijnen van het Jaar’ van Wine Enthusiast Magazine. Heerlijk bij salades, zeevruchten en visgerechten.